Ilyen volt a tizedik forduló

Bár nem sikerült a pontszerzés a megyei rangadón, szégyenkeznünk nem kell az egygólos vereség miatt. Annak ellenére, hogy nyolcvan percen keresztül emberhátrányban játszottunk, nem kényszerültünk alárendelt szerepre, csak hát nem sikerült a kapuba találnunk …

A listavezető Sényő nagyon megkínlódott a Sajóbábonnyal, de nyert és megőrizte első helyét. Az ESMTK egy korai góllal diadalmaskodott Egerben, így továbbra is holtversenyben áll az éllovassal. A DEAC folytatta gólerős hazai szereplését, ezúttal a kis-Diósgyőrt tömte ki. A Füzesgyarmat újabb sikerével tapad az élmezőny mögé, míg a Gyöngyös végre megszerezte idei első győzelmét. A Salgótarján zsinórban negyedik vereségét szenvedte el, s visszacsúszott az utolsó helyre. A Putnok szép lassan küzdi fel magát a középmezőny élére, ezúttal Tiszaújvárosban nyert és cserélt ezáltal helyet vendéglátójával.

Eredmények: Szolnoki MÁV-Jászberényi FC 1-0, Sényő-Sajóbábony 2-1, Eger-ESMTK 0-1, DEAC-DVTK II 4-1, Füzesgyarmat-Cigánd 1-0,  Gyöngyös-Tállya 3-1, Nyírbátor-Salgótarján 4-2, Tiszaújváros-Putnok 1-2.