Ilyen volt a második forduló

Vasárnap délután a második forduló összecsapásait rendezték meg az NB III Keleti csoportjában. Mint köztudott, csapatunk kiütéses győzelmet aratott a Sajóbábony ellen.

Mindössze két játéknap után csupán három száz százalékos csapat van a mezőnyben: az Eger és a Tiszakécske papírforma-, a Cegléd meglepetés-győzelmet aratott tegnap. Különösen utóbbi sikere érhet sokat, hiszen az NB II-ről tavasszal alig lemaradó Füzesgyarmat otthonában érte el. Csapatunk mellett a Sényő is fél tucat góllal terhelte meg riválisa hálóját. Nem megy az élvonalbeli klubok fakóinak, a DVSC II mellett vereséget szenvedett a Mezőkövesd II és a DVTK II is, csupán a Kisvárda II tudta begyűjteni a három pontot. A Tállya fontos győzelmet aratott a közvetlen riválisának számító Balassagyarmat ellen, míg a Tiszafüred a hosszabbításban kapott góllal maradt alul Putnokon.

Eredmények: Jászberényi FC-Sajóbábony 6-1, Eger-DVSC II 4-0, Hatvan-Tiszakécske 1-3, Füzesgyarmat-Cegléd 0-1, BVSC-Mezőkövesd II 2-0, DVTK II-Tiszaújváros 2-3, Putnok-Tiszafüred 1-0, Sényő-SBTC 6-1, Gyöngyös-Kisvárda II 1-3, Tállya-Balassagyarmat 3-2.