Ilyen volt a kilencedik forduló

A bajnokság kilencedik fordulójában csapatunk magabiztosan vágott vissza a korábbi kupavereségért a Sényő együttesének, s mivel riválisaink botlottak, a Füzesgyarmat gárdájával holtversenyben az élre ugrottunk.

A Békés megyei együttes fordulatos mérkőzésen diadalmaskodott a Putnok ellen, s zsinórban hetedik győzelmének köszönhetően átvette a vezetést a táblázaton. A Cegléd sima vereséget szenvedett hazai pályán a DEAC elleni rangadón, míg a Tiszaújváros óriási meglepetésre otthon pont nélkül maradt a Balassagyarmattal szemben. Az Ózd gárdája ugyan továbbra is nyeretlen, ám az ESMTK vendégeként szerzett pontja megsüvegelendő eredmény. Az Eger a hajrában csikarta ki a győzelmet a Tállya ellen, a Gyöngyös pedig a nehézkes bajnoki rajt után egyre jobban belelendülve gyűjtötte be a három pontot. A Hatvan hazai környezetben nem bírt a DVTK II együttesével.

Eredmények: Jászberényi FC-Sényő 3-0, Füzesgyarmat-Putnok 3-2, Cegléd-DEAC 0-3, Tiszaújváros-Balassagyarmat 1-3, ESMTK-Ózd 2-2, Eger-Tállya 1-0, Gyöngyös-DVSC II 3-1, Hatvan-DVTK II 1-1.