Ilyen volt a huszonnyolcadik forduló

A hét végén már a huszonnyolcadik forduló mérkőzéseit rendezték meg a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. Mint köztudott, csapatunk idegenben, a Múcsonyban megrendezett összecsapáson döntetlenre végzett a Tállya ellen, s így továbbra is tartja a lépést a negyedik helyért zajló versenyfutásban a Tiszaújvárossal.

A Tiszafüred bravúros, három gólos győzelmet aratott a dobogón tanyázó Putnok ellen, ám továbbra sem tudott elmozdulni a kieső helyről. A Gyöngyös meglepetésre hazai pályán pont nélkül maradt a Nyírbátorral szemben, míg a Monor az idegenbeli presztízsmeccsen is diadalmaskodott az ESMTK ellen. A Debrecen Ibrahim Sidibe mesterhármasának is köszönhetően nyert a kis-MTK ellen, e ezzel nagy lépést tett a bent maradás felé. A DVTK II legyőzte és jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzte a táblázaton a Füzesgyarmat gárdáját.

Eredmények: Tállya-Jászberényi FC 2-2, Balassagyarmat-Tiszaújváros 1-1, Gyöngyös-Nyírbátor 0-1, Tiszafüred-Putnok 3-0, DEAC-MTK II 6-4, ESMTK-Monor 0-1, DVTK II-Füzesgyarmat 2-0.