Ilyen volt a huszonharmadik forduló

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában a huszonharmadik forduló mérkőzésein léptek pályára a csapatok a hét végén. Mint köztudott, együttesünk bravúros győzelmet aratott Nyírbátorban, s ezzel egycsapásra felzárkózott az élmezőny mögé.

A forduló a vendégcsapatok sikeréről szólt: a hét találkozón csupán két hazai győzelem született, miközben négy gárda idegenből vitte haza a pontokat. A Monor újabb győzelmének köszönhetően már, már behozhatatlan előnyre tett szert a csak döntetlenre végző ESMTK-val szemben. A Putnok meglepően nagy zakót kapott a “nagytestvér” DVTK II-től, míg a Tállya bravúros játékkal lepte meg a Cigándot. A Tiszafüreden nem segített a hétközi edzőváltás sem, a Tisza-taviak ezúttal már Zoran Kuntics irányításával maradtak alul Füzesgyarmaton. A DEAC a hajdúságba visszatért Ibrahim Sidibe góljával nyerni tudott Tiszaújvárosban.

Eredmények: Nyírbátor-Jászberényi FC 1-2, Füzesgyarmat-Tiszafüred 2-1, Balassagyarmat-ESMTK 1-1, Tiszaújváros-DEAC 0-1, Cigánd-Tállya 0-1, Putnok-DVTK II 0-4, Monor-MTK II 2-0.