Ilyen volt a hetedik forduló

Érdekes fordulón van túl a harmadosztály Keleti csoportjának mezőnye. Az élcsapatok vért izzadtak a pontokért, miközben három döntetlen született.

Csapatunk nagy küzdelemben, fél órát létszámhátrányban futballozva gyűjtötte be a három pontot a Salgótarján ellen, s ezzel visszavette a vezetést a táblázaton. A veretlenségét mostanáig őrző ESMTK hazai pályán sima vereséget szenvedett a Sényőtől, míg a Szolnoki MÁV nagy csatában diadalmaskodott a Füzesgyarmat ellen. A Nyírbátor Cigándon is otthon érezte magát és továbbra is tapad az élmezőny tagjaihoz. Az Eger gólképtelennek bizonyult Debrecenben, de egy ikszre így is jó volt. A Tállya egészen a hajráig győztesnek tűnt a Tiszaújváros ellen, ám végül döntetlenre mentették a meccset a vendégek. Az újonc Sajóbábony zsinórban harmadik vereségét szenvedte el, míg a sereghajtó Gyöngyös a hosszabbításban engedte ki kezéből a győzelmet Miskolcon.

Eredmények: Jászberényi FC-Salgótarján 2-1, ESMTK-Sényő 0-3, Szolnoki MÁV-Füzesgyarmat 2-1, Cigánd-Nyírbátor 1-3, DEAC-Eger 0-0, Tállya-Tiszaújváros 1-1, Sajóbábony-Putnok 1-3, DVTK II-Gyöngyös 2-2.