Ilyen volt a hatodik forduló

Vasárnap délután a hatodik forduló mérkőzésein léptek pályára a harmadosztály Keleti csoportjának csapatai. Mint köztudott, együttesünk gól nélküli döntetlenre végzett a Tállya ellen, s ezzel rosszabb gólkülönbségének köszönhetően lecsúszott a képzeletbeli dobogóról.

A négy azonos pontszámmal álló éllovas közül a DEAC és a Cegléd is újabb magabiztos győzelmet aratott, míg a Tiszaújváros – hozzánk hasonlóan – pontot vesztett az újonc Ózd otthonában. A Füzesgyarmat a kezdeti botladozás után mára kiegyenesedett, zsinórban negyedik győzelmét aratva felzárkózott az élboly mögé. Az ESMTK nem bírt a még nyeretlen kis-Lokival, ellenben a Sényő és a DVTK II megszerezte idei első győzelmét. Gyöngyösön egyre nagyobb a baj, hat forduló alatt mindössze kettő pontra futotta a szezont nagy reményekkel kezdő zöld-fehérek erejéből.

Eredmények: Tállya-Jászberényi FC 0-0, DEAC-Balassagyarmat 4-1, Putnok-Cegléd 0-2, Ózd-Tiszaújváros 0-0, Gyöngyös-Füzesgyarmat 0-1, DVSC II-ESMTK 1-1, Sényő-Hatvan 3-1, DVTK II-Eger 2-1.