Ilyen volt a 37. forduló

Vasárnap a 37. forduló mérkőzésein léptek pályára az NB III Keleti csoportjának csapatai. Együttesünk kellemetlen meglepetésre egygólos vereséget szenvedett a DVTK II-től, így biztossá vált, hogy nem végezhet a második helyen.

A már bajnok Tiszakécske már három góllal is vezetett Sényőn, a végén mégis izgulnia kellett. A BVSC nem bírt hazai pályán a Balassagyarmattal, de az egy pont is az ezüstérmet jelentette a fővárosiak számára. A Füzesgyarmat érvényesítette a papírformát a Tiszaújvárossal szemben, ellenben a Kisvárda II nem bírt az életéért küzdő Tállyával. Az Eger nem kegyelmezett a Salgótarjánnak, mely így kiesett a harmadosztályból, miként a Debrecenben vereséget szenvedő gyöngyös is. A Putnok legyőzte a Ceglédet és továbbra is reménykedhet a bent maradás kivívásában. A Tiszafüred idegenben nyert a sereghajtó ellen, a Hatvan pedig tét nélküli meccsen győzte le a Sajóbábonyt.

Eredmények: Jászberényi FC-DVTK II 0-1, Sényő-Tiszakécske 2-3, BVSC-Balassagyarmat 0-0, Füzesgyarmat-Tiszaújváros 2-1, Tállya-Kisvárda II 1-1, Eger-SBTC 2-1, Putnok-Cegléd 2-1, Mezőkövesd II-Tiszafüred 0-1, DVSC II-Gyöngyös 2-1, Hatvan-Sajóbábony 3-0.

Be the first to comment

Leave a Reply