Ilyen volt a 36. forduló

Csapatunk óriási akarattal futballozva legyőzte az Eger gárdáját a bajnokság 36. fordulójának mérkőzésén, így továbbra is versenyben maradt az ezüstéremért.

A tavasz rangadóján a már bajnok Tiszakécske legyőzte a második BVSC-t, így csapatunk kettő pontra felzárkózott a fővárosi alakulat mögé a táblázaton. A Füzesgyarmat idegenben nyert a kis-Loki ellen, mely így továbbra sem lélegezhet fel a bent maradást illetően. A Kisvárda II otthon tartotta a három pontot a Putnok ellen, s már ötödik a tabellán. A Balassagyarmat meglepetésre nem bírt a sereghajtó Mezőkövesd II-vel, miként a DVTK II is csak döntetlenre végzett a kieső helyen tanyázó Gyöngyössel. A Hatvan pont nélkül maradt Tiszaújvárosban, s lélekben készülődhet a megyei bajnokságra. A Tiszafüred hatpontos meccsen diadalmaskodott a Salgótarjánnal szemben, s bebiztosította jövő évi NB III-as tagságát. A Tállya nyert Sajóbábonyban, s továbbra is a saját kezében van sorsának irányítása.

Eredmények: Jászberényi FC-Eger 2-1, Tiszakécske-BVSC 1-0, DVSC II-Füzesgyarmat 2-3, Kisvárda II-Putnok 1-0, Balassagyarmat-Mezőkövesd II 2-2, DVTK II-Gyöngyös 3-3, Cegléd-Sényő 3-1, Tiszaújváros-Hatvan 2-0, Tiszafüred-SBTC 2-1, Sajóbábony-Tállya 0-1.

Be the first to comment

Leave a Reply