Ilyen volt a 31. forduló

Bár nem tudott nyerni csapatunk a bajnokság tegnap megrendezett 31. fordulójában, az elmúlt meccseken jó formába lendült Putnok elleni idegenbeli döntetlen nem rossz eredmény.

Akár csak egy hete, ezúttal sem ment az élmezőny tagjainak. A Tiszakécske Egerben, a BVSC a kis-Loki ellen – akárcsak mi Putnokon – csupán egy pontra volt jó. Ugyanakkor a Balassagyarmat folytatta menetelését és újabb győzelmének köszönhetően feljött a negyedik helyre. A mezőny hátsó régiójában tanyázók egyaránt vereséget szenvedtek. A Hatvan otthon kapott ki a Füzesgyarmattól, a Sajóbábony Salgótarjánban maradt pont nélkül és a sereghajtó Mezőkövesd II-nek sem termett babér a Tiszaújváros ellen. A legfájóbb vereséget talán a Gyöngyös szenvedte el, mely a közvetlen riválisnak számító Tállya ellen maradt alul. A Sényő viszont elkapta a fonalat, zsinórban harmadik győzelmét aratta, ezúttal a DVTK II-t küldte haza pont nélkül.

Eredmények: Putnok-Jászberényi FC 0-0, Eger-Tiszakécske 1-1, BVSC-DVSC II 2-2, Balassagyarmat-Cegléd 1-0, Hatvan-Füzesgyarmat 1-2, Sényő-DVTK II 2-0, Mezőkövesd II-Tiszaújváros 1-3, Tiszafüred-Kisvárda II 0-1, SBTC-Sajóbábony 3-0, Tállya-Gyöngyös 2-0.

Szerdán újabb fordulót rendeznek az NB III-ban, csapatunk a Tállya együttesét fogadja Jászberényben.

Be the first to comment

Leave a Reply