Ilyen volt a 29. forduló

Bár mezőnyben egyenrangú partnerei voltunk a dobogóra pályázó Hajdúszoboszlónak, végül érvényesült a papírforma és kétgólos vereséget szenvedtünk a bajnokság vasárnapi fordulójában.

A jelek szerint a bajnoki cím mellett végleg eldőlt a kiesés kérdése is. Elől a Kazincbarcika tartja 13 pontos előnyét a második DEAC előtt, míg hátul a Törökszentmiklós, a Hidasnémeti és a Tállya nagyon sima, a Salgótarján szoros meccsen vereséget szenvedett a tegnapi játéknapon, így már csak matematikai esélyük maradt a bent maradás kiharcolására. A mezőny közepén már nincs ekkora különbség a csapatok között. Az Eger pontot vett el a dobogó alsó fokán tanyázó BKV Előrétől, a kis-Diósgyőr nyert a kis-Loki otthonában, míg a Füzesgyarmat legyőzte a nagyon masszív Kisvárda II-t.

Eredmények: Hajdúszoboszló-Jászberényi FC 2-0, Kazincbarcika-Putnok 2-1, Tiszaújváros-DEAC 1-2, Eger-BKV Előre 0-0, Hajdúszoboszló-Jászberény 2-0, Füzesgyarmat-Kisvárda II 2-0, Tállya-Sényő 0-4, Békéscsaba II-Hidasnémeti 6-1, Újpest II-SBTC 2-0, Tiszafüred-Törökszentmiklós 5-0, DVSC II-DVTK II 1-3.

Be the first to comment

Leave a Reply