Ilyen volt a 27. forduló

A hétvégén folytatódott csapatunk kanosszajárása. Hiába játszottunk fölényben Egerben, hiába volt számtalan helyzetünk, képtelenek voltunk a kapuba találni, a hazaiak pedig a hajrában szerzett tizenegyesgóllal a maguk javára döntötték el a meccsét.

A listavezető Kazincbarcika az utolsó percekben, vesztes állásból fordítva nyert a sereghajtó Törökszentmiklós ellen. A BKV füzesgyarmati döntetlenével lecsúszott a második helyről, ahová a Kisvárdán diadalmaskodó DEAC lépett előre. A Hajdúszoboszló meglepetésre gól nélküli döntetlenre végzett a Hidasnémeti ellen, a Tiszaújváros pedig hazai pályán szenvedett vereséget a Putnoktól. A Sényő egy ötösbe szaladt bele a kis-Loki vendégeként, míg a Békéscsaba II otthon maradt pont nélkül a DVTK II-vel szemben. A Salgótarján közel állt, hogy izgalmassá tegye a bajnoki hajrát, ám nem tudta megőrizni előnyét Tiszafüreden, így megmaradt tekintélyes hátránya riválisával szemben.

Eredmények: Eger-Jászberényi FC 1-0, Kazincbarcika-Törökszentmiklós 2-1, Kisvárda II-DEAC 0-1, Füzesgyarmat-BKV Előre 1-1, Hajdúszoboszló-Hidasnémeti 0-0, Tiszaújváros-Putnok 1-2, DVSC II-Sényő 5-1, Békéscsaba II-DVTK II 0-2, Tiszafüred-Salgótarján 1-1.

Az Újpest II-Tállya mérkőzésre március 30-án kerül sor.

Be the first to comment

Leave a Reply