Ilyen volt a 26. forduló

A hét végén a huszonhatodik forduló mérkőzésein léptek pályára az NB III-as csapatok. Együttesünk ezúttal játék nélkül jutott három ponthoz, mivel a Tiszafüred gárdája betegségek miatt nem tudott kiállni.

A listavezető Tiszakécske és a harmadik BVSC is megküzdött az újabb három pontért, mindkét gárda egy góllal nyert a kiesés rémétől fenyegetett ellenfele, a DVSC II, illetve a Hatvan otthonában. Az Eger csak az utolsó percben egyenlítve szerzett pontot a borsodi rangadón, ellenben a Füzegyarmat kiütéses győzelmet aratott a sereghajtó ellen. A Kisvárda II idegenben sem kegyelmezett a Sajóbábonynak, a Tiszaújváros pedig az első negyedórában eldöntötte a három pont sorsát a Cegléddel szemben. A Tállya meglepően magabiztos győzelmet aratott a a telet még az élmezőnyben töltő Sényő ellen, a Gyöngyös pedig hatpontos meccset nyert meg a Salgótarjánnal szemben.

Eredmények: Jászberényi FC -Tiszafüred 3-0 (mérkőzés nélkül), DVSC II-Tiszakécske 0-1, Hatvan-BVSC 0-1, Putnok-Eger 2-2, Füzesgyarmat-Mezőkövesd II 5-0, Sajóbábony-Kisvárda II 0-2, Tiszaújváros-Cegléd 2-0, Tállya-Sényő 5-0, Gyöngyös-SBTC 2-0.

A DVTK II-Balassagyarmat mérkőzést április 7-én rendezik.

Be the first to comment

Leave a Reply