Ilyen volt a 23. forduló

Csapatunk egy pontot szerzett a szomszédvárak rangadóján, Cegléden a tegnapi bajnoki találkozón, s miután a listavezető Tiszakécske sem tudott nyerni, továbbra is egy meccses látótávolságban üldözzük a listavezetőt.

A BVSC kiütötte a Sényő, az Eger a Tiszaújváros gárdáját, így nem változott az üldözők sorrendje. Sőt, a Füzesgyarmat is hazavitte a három pontot Balassagyarmatról, s tartja a lépést a dobogóra pályázókkal. A Tiszafüred újabb fontos győzelmet aratott, ezúttal a Hatvant verte, miközben Kisvárdán nem bírtak egymással a “fakók”. A Tállya téli új szerzeménye mesterhármasával bravúros diadalt aratott Salgótarjánban, míg a Sajóbábony meglepte a kis-Lokit és otthon tartotta a három pontot. Egyre komolyabb bajba kerül aPutnok, mely ezúttal a sereghajtó otthonában szenvedett vereséget.

Eredmények: Cegléd-Jászberényi FC 1-1, Tiszakécske-Gyöngyös 1-1, BVSC-Sényő 5-1, Eger-Tiszaújváros 3-0, Balassagyarmat-Füzesgyarmat 0-1, Tiszafüred-Hatvan 2-0, Kisvárda II-DVTK II 1-1, Sajóbábony-DVSC II 1-0, SBTC-Tállya 2-3, Mezőkövesd II-Putnok 2-0.

Be the first to comment

Leave a Reply