Ilyen volt a 22. forduló

Vasárnap megkezdődött a harmadosztályú bajnokság második felvonása. A tavaszi nyitányon átalakult csapatunk döntetlenre végzett a Kisvárda II ellen, és továbbra is magabiztosan őrzi második helyét a táblázaton.

A játéknap meglepetését a listavezető Tiszakécske okozta, mely pont nélkül maradt Füzesgyarmaton, így három pontra csökkent előnye csapatunk előtt. Az Eger vereséget szenvedett a fővárosban és ez harmadik helyébe került, legyőzője, a BVSC lépett fel a dobogó harmadik fokára. A sereghajtó Mezőkövesd II majdnem megtréfálta a Sényőt, a Salgótarján pedig hatpontos meccsen diadalmaskodott Putnokon. A Tiszafüred egy félidő alatt lerendezte a Tállya elleni idegenbeli meccsét, a Balassagyarmat pedig nagy csatában nyert Hatvanban. A kis-Diósgyőr az első félidőt átaludta, utána viszont megszórta a Sajóbábonyt. A Tiszaújváros már, már győztesnek érezte magát a Kis-Loki otthonában, ám végül pont nélkül maradt. A Cegléd küzdelmes meccsen egy pontot hazavitt Gyöngyösről.

Eredmények: Jászberényi FC-Kisvárda II 2-2, Füzesgyarmat-Tiszakécske 1-0, BVSC-Eger 2-1, Mezőkövesd II-Sényő 2-2, Putnok-Salgótarján 2-3, Tállya-Tiszafüred 2-4, Hatvan-Balassagyarmat 0-1, Gyöngyös-Cegléd 1-1, DVTK II-Sajóbábony 5-2, DVSC II-Tiszaújváros 2-1,

Be the first to comment

Leave a Reply