Ilyen volt a 11. forduló

A közelmúlt legsúlyosabb vereségébe futott bele csapatunk a bajnokság tegnapi, 11. fordulójában Kazincbarcikán. Bár a mezőnyben nem volt ekkora különbség a két együttes között, a hazaiak győzelme mindenképpen megérdemelt.

A Kazincbarcika mellett a Tiszafüred is fölényes győzelmet aratott – utóbbi a Hidasnémetit ütötte ki -, de a Kisvárda II-nek sem kellett izgulnia egri vendégjátéka során. A BKV Előre a jelek szerint nem tud hibázni, ezúttal negyedik egygólos győzelmét aratta. A forduló egyetlen döntetlent hozó összecsapásán a DEAC csak egy pontot vitt haza Hajdúszoboszlóról. A Putnok meglepetésre nyert a jól szereplő Békéscsaba II othonában, a DVSC II és a Tállya pedig vesztett állásból fordítva tartotta otthon a pontokat. A Füzesgyarmat fél óra után biztos győztesnek tűnt, a végén mégis majdnem meglepte a Sényő.

Eredmények: Kazincbarcika-Jászberényi FC 4-0, Tiszaújváros-BKV Előre 0-1,  Hajdúszoboszló-DEAC 2-2, Békéscsaba II-Putnok 0-1, Eger-Kisvárda II 0-3, Füzesgyarmat-Sényő 2-1, Tiszafüred-Hidasnémeti 5-1, DVSC II-Törökszentmiklós 2-1, Tállya-SBTC 2-1.

A DVTK II-Újpest II mérkőzés elmaradt, a találkozót október 13-án pótolják.

Be the first to comment

Leave a Reply