Ilyen a futball …

A téli szünetet követően hét pontos hátrányban kezdte csapatunk a tavaszi idényt a listavezető Szolnoki MÁV és öt ponttal a második ESMTK együttese mögött. Egy fordulóval a bajnokság zárása előtt a lemaradásunk egyetlen pont az éllovas Tisza-partiak mögött, míg a fővárosi gárdát immár négy ponttal előzzük meg. Köszönhetően a vasárnapi rangadón aratott győzelmünknek …

  • Azt hiszem, aki látta a kilencven percet megerősítheti, teljesen megérdemelten nyertünk, három gólos sikerünk sem túlzás – értékelte tömören az erzsébetiek elleni teljesítményt vezetőedzőnk, Huszák Géza. – Most sajnálhatjuk igazán azt a három mérkőzést, amikor pont nélkül maradtunk. A legfájóbb az egészben, hogy a Szolnoki MÁV, a Putnok és a Tiszaújváros ellen sem játszottunk rosszul, ellenfeleink nem voltak jobbak nálunk, s szinte helyzet nélkül nyerték meg (1-2, 1-2, 0-1) a meccset. Ugyanakkor a mi győzelmeinkre még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy érdemtelenek lennének. Tavaszi tíz diadalunkból mindössze kétszer nyertünk egyetlen góllal (Tállya, Eger), az összes többi meccsen két, három vagy négy gólos győzelmet arattunk. De hát ilyen a futball, nem mindig a legjobb csapat nyeri a bajnokságot.

Egyetlen forduló van hátra az idei pontvadászatból …

  • Az biztos, amíg nem fújják le az utolsó játéknap meccseit, addig reménykedünk. Győzni megyünk vasárnap Sényőre, de tisztában vagyunk vele, nem a mi kezünkben van döntés, az újabb három pont megszerzése is kevés a bajnoki cím megszerzéséhez, amennyiben az éllovas nyer a Sajóbábony ellen.

Az utolsó forduló mérkőzései vasárnap 17.30-kor kezdődnek.