Igazi gólzsák érkezett!

Amint azt már a múlt hét végén jeleztük, tárgyalásaink a finisükbe érkeztek egy régóta kiszemelt, rendkívül gólerős csatárral. Ma pedig végre felszállt a füst, aláírás került a szerződésre. A 34 éves, jászberényi születésű Farkas János “hazatalált” és a tavaszi idényben csapatunkat erősíti.

Hosszú vargabetű után ismét a JFC kék-fehér szerelését ölti magára tavasszal Farkas János. Azóta, hogy a megyei korosztályos csapatokból elindulva felnőttként vándorbotot fogott a kezébe, megfordult az NB I-es Siófokban, a másodosztályban szerepelt Felcsútban, Budaörsön, Tatabányán, Sopronban, Mezőkövesden, Cegléden, valamint az NB III-as Kazincbarcika gárdájában is. És mindenhol “szórta” a gólokat. Az alábbi felsorolásból talán mindenki számára egyértelművé válik, miért mozgatott meg minden követ klubvezetésünk, hogy hazacsalogassa gólínségben szenvedő csapatunkhoz a támadót:

Felcsút (NB II): 6

Budaörs (NB II): 14+13

Tatabánya (NB II): 14+15

Siófok (NB I, NB II): 14

Sopron (NB II): 2

Mezőkövesd (NB II):

Jászberény (NB III, megyei I. o.): 4+15+18

Kazincbarcika (NB III): 21+30

Cegléd (NB II): 1

Az elmúlt 12 évben összesen 161 gólt lőtt vagy fejelt a különböző bajnokságokban! Ennyi találatot nem lehet “véletlenül” szerezni!