Huszonkilenc játékossal kezdtük el a felkészülést

Amint arról korábban már beszámoltunk, “kapós” lett csapatunk a fiatal játékosok körében a nyáron. Többen is próbajátékra kértek és kaptak lehetőséget klubunk vezetőitől. A mai első foglalkozáson huszonkilenc(!) labdarúgó öltözött szerelésbe, s kezdte meg a felkészülést.

– Tavaszi keretünkből távozott Nyárasdi Zsombor és Herceg László, így ők értelemszerűen ma már nem is jelentkeztek nálunk edzésre – tájékoztatta honlapunkat vezetőedzőnk, Gelei Károly. – Miski Zoltán és Bojtor László néhány plusz nap szabadságot kapott, előbbi holnap, utóbbi hétfőn kapcsolódik be a munkába. A saját játékosaikon kívül tíz új fiú végezte el a mai penzumot. Holnap délelőtt folytatjuk a felméréseket, majd pénteken 16 órakor egymás közti játékkal zárjuk a hetet.

Klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos a napokban jelezte, három fiatallal közel jár a megállapodáshoz. Nos mára kiderült, a szolnoki származású, Vasas Kubala Akadémián nevelkedett belső védő, a 22 éves, 190 centi magas Kis Balázs (III. Ker.), a 23 éves védekező középpályás, szintén az angyalföldieknél pallérozódott Túri Dániel (ESMTK), valamint a 21 éves támadó, 2016 tavaszán már nálunk szerepelt Lukács Richárd (Hajdúböszörmény) csapatunkat erősíti a következő szezonban.

A próbázók között is akad olyan fiatal, aki kötődik régiónkhoz. A 21 éves szélső, Nádházi Ákos (Dabas), valamint a 24 éves középpályás, Háda Zoltán (fotónkon, Ausztria Salzburg, III.osztály) egyaránt Szolnokon nevelkedett, a 17 éves Kátai Ádám pedig az elmúlt évadot is a kék-fehérek utánpótlásában töltötte. A 22 éves Szelei Donát Jászberényben született, majd a Videoton korosztályos csapataiban pallérozódott. Rajtuk kívül lehetőséget kért még a tesztelésre szabolcsi, és fővárosi fiatal is. Sorsukról napokon belül döntenek a szakvezetők.