Hullámzó formájú egri gárdát fogadunk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A hét végén a huszonegyedik forduló összecsapásaival folytatódik az NB III-as bajnokság a Keleti csoport csapatai számára. Együttesünk vasárnap délután fél négykor az Eger gárdáját fogadja.

A Heves megyei alakulat kényelmes pozícióban, minden különösebb teher nélkül várhatja a hét végi összecsapást. Sem a kiesés réme, sem a feljutás lehetősége nem “fenyegeti”, kilencedik helyezettként tisztes távolban áll mind a veszélyeztetett zónától, mind a listavezetőtől. Az idén lejátszott négy bajnokiból kettőt megnyert, kettőt elveszített a piros-kék gárda, formája pedig igencsak hullámzó. A legutóbbi fordulóban simán kikapott Füzesgyarmaton – a hosszabb eltiltás miatt Vígh Ferenc helyett – immáron Vitányi László dirigálta csapat. A hevesiek elsősorban a gólszerzéssel állnak hadilábon, csupán a két kieső-jelölt, a kis-DVTK és a Sajóbábony vette be kevesebb alkalommal az ellenfelek kapuját. Védekezése viszont rendben van, az első négy helyezett kivételével valamennyi alakulat hálója többször zörgött.

Az őszi idényben kellemetlen meglepetést szereztünk szurkolóinknak azzal, hogy a Szentmarjay Tibor-stadionban 3-2-es vereséget szenvedtünk. Bár az eredmény nagy csatát sejtett, 15 perccel a lefújás előtt még három góllal vezettek a hazaiak. Az utolsó negyedórában ugyan talpra álltunk, ám az egyenlítésre már nem maradt időnk.

Most ott kellene folytatnunk vasárnap, ahol szeptember kilencedikén délután befejeztük …