Hevesi-Tóth Tamás duplájával: Tállya-Jászberényi FC 2-2 (1-0)

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság huszonnyolcadik fordulójában idegenben lépett pályára sérülésektől megtizedelt csapatunk. A borsodi alakulat kérésére az eredetileg kiírt időpont előtt, korábban rendezték meg a mérkőzést

Tállya-Jászberényi FC 2-2 (1-0)

Múcsony, 200 néző, vezette: Kovács Imre (Gráf András, Nagy Petra)

Tállya: Hegedűs – Horváth B., Nyitrai, Németh D., Horváth N. (Polényi., 75.), Kovács Sz. (Ondó, 63.), Németh B., Lippai, Bihari, Minczér (Mihálszki, 82.), Bocsi. Edző: Uray Attila.

Jászberény: Menczeles – Lukács, Szanyi (Kürti, 78.), Hevesi-Tóth, Patócs – Túri, Szabó T. (Galambos, szünetben) – Nagy R., Tisza, Ludasi – Bálint. Edző: Arany László.

45. perc: Bocsi lépett ki középen, rávezette a labdát a kifutó Menczelesre, majd a mellette jobbról érkező Lippai elé tálalt, az egykori diósgyőri játékosnak pedig nem okozott gondot az üres kapuba gurítani, 1-0.

69. perc: Az előre törő Hevesi-Tóth Tamást a tizenhatoson belül buktatták a hazaiak, a jogosan megítélt büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette, 1-1.

74. perc: Bocsi a balösszekötő helyén jól lépett ki védőink között, s a tehetetlen Menczeles mellett a hálóba emelt, 2-1.

87. perc: Németh Béla rácsúszott a kivetődő Menczeles Ivánra. Sárga lapot kapott érte, s mivel ez már a második volt számára a mérkőzésen, villant a piros is.

88. perc: Azonnal kihasználta emberelőnyét csapatunk: Tisza Kálmánt csak szabálytalanul tudták megakadályozni a gólszerzésben a tizenhatoson belül. Az újabb tizenegyest is Hevesi-Tóth Tamás vállalta magára, s ezúttal sem hibázott, 2-2.

A kiesés elől menekülő Tállya otthonában kétszer is hátrányba került csapatunk, ám játékosaink akaratból jelesre vizsgázva végül mégis ponttal tértek haza Borsodból.