Hétközben, Kisvárdán …

Még kis sem örülhettük magunkat igazán a vasárnapi gólzáporos hazai győzelem után, máris itt van a nyakunkon a következő forduló. Holnap hétközi fordulót rendeznek ugyanis az NB III-ban …

Csapatunkra idegenbeli összecsapás, hosszú kirándulás vár. Szerdán kora este a Jászberénytől 219 kilométerre található Kisvárdán lépnek pályára Szöllősi Feriék. Természetesen nem az élvonalbeli gárda, hanem annak második csapata ellen, mely a nyáron élve az MLSZ kínálta lehetőséggel a megyei I. osztály ötödik helyét cserélte az NB III-ra.

A Szabó Balázs dirigálta gárda éppen fordított eredményeket produkált eddig, mint amit egy újonctól várni lehet: hazai pályán vereséget szenvedett, ugyanakkor múlt vasárnap, idegenben hazavitte a három pontot.

A “fakók” ellen mindig az a legveszélyesebb, hogy nem tudni, hány játékost ad vissza az első keret. Mivel az élvonalbeli bajnokság még nem kezdődött el, így várhatóan többen is visszajátszanak majd ellenünk holnap azok közül, akik csak a padra férnek oda a Supka Attila által vezényelt együttesben. Így minden bizonnyal ott lesz az ellenünk pályára lépő kezdőben a már élvonalbeli rutinnal rendelkező támadó, Jelen Richárd, az évek óta az első keretben helyet kapó Hej Viktor, a még csákváriként majd száz NB II-es meccsen szerepelt Baranyai Ádám vagy éppen a júniusban, 18 évesen a Ferencváros ellen kezdőként az NB I-ben is bemutatkozott Szőr Levente is. Ugyanakkor biztosan hiányozni fog a júniusban a Fradi ellen pályára lépett Abov Avetisyan, akit vasárnap kiállított a játékvezető Gyöngyösön.

A szerdán 17.30-kor, a Várkerti Sporttelepen megrendezésre kerülő összecsapást Tóth Tamás vezeti, segítői Kovács Zoltán és Kövér Tamás lesznek.