Hazatérhetnek neveltjeink …

Az elmúlt napokban már beszámoltunk róla, hogy a téli felkészülést nem csapatunkkal kezdi a két nagy “öreg”, a 35 éves Lakatos Béla és a 33 éves Sándor István, valamint az ESMTK-hoz távozó kapus, Menczeles Iván.

Helyükre elsősorban Jászberényhez kötődő fiatalokat szerződtetne klubunk. Már felvettük a kapcsolatot a Jászberényben nevelkedett, az elmúlt éveket Nagykátán töltő Dancsa Mátéval, aki az őszi idényben valamennyi bajnoki mérkőzésen pályára lépett. A 20 éves Papp Patrik annak idején a Jászberényben kezdett futballozni, majd a Vasas Kubala Akadémián töltött két és fél évet, az elmúlt szezonban pedig Jászfényszarun játszott. Talán Borics Leventét kell a legkevésbé bemutatni a szurkolóknak, hiszen a 20 éves fiatal a 2016-17-es idényben a JFC színeiben mutatkozott be az NB III-ban. Az őszt a Heves gárdájában futballozta végig és tizenkét bajnokin nyolc gólt szerzett. A negyedik új szerzeményünk a 19 éves Tajti Bálint lehet, aki 2015-ig a berényi utánpótlás-csapatokban pallérozódott, s innen vezetett az útja az Újpesthez, majd a Mol Vidi II-höz.

Hogy közülük ki győzi meg a felkészülés alatt Német Gyula vezetőedzőt még nem tudni, de az biztos, a lehetőséget megkapják a bizonyításra, a többi már rajtuk múlik.

Csapatunk január 8-án kezdi meg a felkészülést a bajnokság tavaszi idényére.