Hazai búcsú az idei szezontól

A hét végén a 2020-21-es pontvadászat utolsó hazai találkozóján lép pályára csapatunk. Vendégünk a DVTK II alakulata lesz. A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzést Bálint Attila vezeti, segítői Vrbovszki Pál és László István lesznek.

Amennyiben a hátralévő két fordulóban csak egyetlen pontot is szerzünk, függetlenül a negyedik Füzesgyarmat eredményeitől, dobogón végez csapatunk. Hogy melyik fokán, az még kérdéses.

Mióta befejeződött az élvonalbeli bajnokság és az NB I-es kerettagok szabadságra mentek, nincs visszajátszó a kis-DVTK gárdájában. Mindez meg is látszik eredményein: hazai pályán vereséget szenvedett a kieső-jelölt Hatvantól, majd pont nélkül maradt Füzesgyarmaton, legutóbb pedig döntetlenre végzett a 17. Gyöngyössel. A papírforma tehát csapatunk sikerét sejteti …

Amennyiben pedig itthon tartjuk a három pontot, fél szemünket a BVSC-re vethetjük, hiszen a vasutasok azt a Balassagyarmatot fogadják, mely utolsó tíz meccséből csupán egyet, a bajnok Tiszakécske ellenit veszítette el. A fővárosiak esetleges pontvesztése esetén pedig az utolsó forduló előtt pontszámban beérhetjük riválisunkat.

Vezetőedzőnk dolgát ezúttal nem nehezítik sérülések, eltiltások, Német Gyula az általa elképzelt legerősebb keretet küldheti pályára vasárnap.

Be the first to comment

Leave a Reply