Hatról a hétre jutni …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasárnap hetedik alkalommal vezeti tétmeccsen csapatunkat vezetőedzőnk, Huszák Géza. A mérlege eddig hibátlan. A hat bajnoki összecsapáson mind a tizennyolc pontot begyűjtötték fiai, rúgtak 15 gólt – kétszer nyertek 1-0-ra, egyszer, egyszer 2-0-ra, 3-0-ra, 4-0-ra, s 4-1-re – miközben mindössze egyetlen egyszer – akkor is tizenegyesből – kellett kapusunknak, Miski Zoltánnak a hálóból kivenni a labdát. És most ezt a sorozatot kellene folytatni az Eger ellen …

Magasra tették tehát a mércét játékosaink. Miközben az ellenfelek egyre deffenzívebb futballt bemutatva próbálják túlélni az ellenünk való meccset, szurkolóink szép lassan természetesnek veszik az újabb és újabb győzelmet. Pedig nem az! Sőt, egyre nehezebb lesz, hiszen az idő előrehaladtával a tét súlya is egyre nagyobb teherként nyomja a vállakat.

Most vasárnap ráadásul egy olyan gárda ellen lépünk pályára, mely tét nélkül, nyugodtan futballozhat, hiszen sem feljutási reményei, sem kiesési gondjai nincsenek. Ugyanakkor nekünk muszáj nyerni, ha tovább akarunk álmodozni …

  • Az elmúlt meccseket sikeresen túl éltük meghatározó játékosaink (Farkas, Sándor, Hevesi-Tóth) távollétében is. Most nem lesz egyetlen hiányzónk sem eltiltás miatt. Sőt, keretünk “új” játékossal is bővült. A téli felkészülés során térdszalag-sérülést szenvedett Birtalan János felépült és már a csapattal készült a héten. A futball szakmai felkészülés mellett igyekeztünk minél jobban pszichésen is ráhangolódni a meccsre. Csak maximális koncentrációval, mindvégig fegyelmezett játékot nyújtva van esélyük az újabb sikerre – vélekedett a pénteki edzés előtt Huszák Géza.

A vasárnapi bajnoki találkozó 15.30-kor kezdődik, Dobai János lesz a játékvezető, míg Molnár Alex és Marozsi Gábor asszisztensként segíti munkáját.