… hat, hét, nyolc, …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A hét végén a huszonharmadik forduló összecsapásait rendezik a harmadosztályú bajnokság Keleti csoportjában. Együttesünk vasárnap a DEAC gárdáját fogadja, a találkozót Tamási Patrik dirigálja, segítői Kovács Brankó és Soós András lesznek.

A teher egyre csak nő játékosaink vállán, ám egyelőre bírják a nyomást. A magyar NB-s bajnokságban ritkaság számba megy, ha egy együttes zsinórban öt, hat meccset képes megnyerni. A Jászberényi FC túl van a nyolcadik diadalon, s vasárnap a kilencedik(!) győzelemre készül.

  • Ahogy közeledik a bajnokság vége, egyre nő a mentális felkészülés jelentősége – vélekedett a heti munkáról csapatunk vezetőedzője, Huszák Géza. – Igyekszünk nem foglalkozni a bajnokság jelenlegi állásával, ám tagadhatatlan, mindenkiben ott motoszkál a “mi lenne ha …” gondolat. Elsősorban a fejekben kell, hogy rend legyen, ez a siker kulcsa. Függetlenül attól, hogy éppen ki ellen lépünk pályára, csak a maximális teljesítményt nyújtva lehetünk eredményesek.

Vasárnap az a DEAC látogat hozzánk, amelytől ősszel 5-1-es vereséget szenvedtünk …

  • Azt a meccset már akkor el kellett azonnal felejteni. Ez a mostani egy másik összecsapás lesz. Nem a visszavágás vágya hajt minket, hanem hogy megszerezzük zsinórban a kilencedik győzelmünket. Ugyan arról a dologról beszélünk és mégis más … Megszokott csapatunkon kénytelen vagyok változtatni, Süttő Attila ugyanis Salgótarjánban megkapta ötödik sárga lapját, így eltiltását tölti a DEAC ellen. Szerencsére Lakatos Bélán kívül mindenki bevethető, így meg kell tudnunk oldani a helyettesítést.

A hét végi bajnoki mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik Jászberényben.