Hasonló formát futó gyöngyösi alakulatot fogadunk

A hét végén a tizenhatodik forduló mérkőzéseit rendezik meg a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban. Az idei esztendő utolsó tétmérkőzését hazai környezetben vívja csapatunk.

Vasárnap már a “visszavágón” lépünk pályára a Gyöngyös együttese ellen. Az augusztus bajnoki nyitányon ugyan pontot raboltunk idegenből, de vért izzadtunk a 2-2-es végeredmény miatt. A Heves megyei alakulat két gólos előnyt szerzett az első félidőben, ráadásul szépítő találatunk után Sorecz Szabolcsot kiállította a játékvezető. Ennek ellenére sikerült begyötörnünk az egy pontot érő egyenlítő találatot.

Azóta sok víz lefolyt a Zagyván, akkor pályára lépett tizennégy játékosunk közül Háda Zoltán, Switzer Nabil és Sorecz Szabolcs már nem tartozik klubunkhoz. A gyöngyösi gárda hasonló formát fut egész ősszel, mint csapatunk: egyetlen ponttal szereztünk többet, mint az újonc, mely viszont hárommal több gólt rúgott és tízzel többet kapott. Az utolsó öt meccsen mi nyolc, vasárnapi vendégeink hét pontot gyűjtöttek.

Amire viszont nagyon oda kell figyelnünk, legveszélyesebb játékosuk, Laurinyecz Ákos 10 találattal a góllövő-lista harmadik helyén tanyázik. Sőt még Ivony Attila is többször talált a kapuba (4), mint a mi házi gólkirályaink, Bálint Artúr, Mile Krisztián és Nagy Richárd (3-3).

A vasárnapi találkozót Bálint Attila vezeti, segítői Pogonyi Ferenc és Belicza Bence Péter lesznek.