Három szlovákiai magyar fiút is tesztel a héten Arany László

Csapatunk gőzerővel készül a harmadosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idényére. Az elmúlt napok tapasztalatairól vezetőedzőnket faggattuk.

A hirtelen beköszöntött télnek nem örülünk, de ez semmit nem befolyásol a munkában – felelte honlapunk érdeklődésére Arany László. – Tudunk edzeni teremben, kondiban és műfüves pályán a szabadban is. Egy hét távlatában kijelenthetem, a játékosok jó állapotban tértek vissza a szabadságról. Mindenki tisztességesen végzi a munkát, s ugyan a kemény talaj néhányuknál érezteti hatását, de egyelőre senki “nem sérült bele” a felkészülésbe.

Erősítési terveink közül eddig annyi valósult meg, hogy Farkas János személyében sikerült egy igazi “gólvágót” szerződtetni. Mit lehet tudni a folytatásról?

Nagyon örülök Farkas János érkezésének, hiszen krónikus gólínségben szenvedtünk az ősszel. Ma három szlovákiai magyar fiú érkezik tesztelésre. Őket, miként az ifiből felhozott játékosokat is mindenképpen szeretném megnézni meccsen is. Szombaton a Jánoshida, illetve vasárnap a Csepel ellen mindenki lehetőséget kap a bizonyításra.

Csapatunk szombaton 11 órakor a Jánoshidát fogadja Jászberényben, majd vasárnap a fővárosban, az ESMTK műfüves pályáján, az NB III-as Csepel ellen vívja idei első felkészülési meccseit.