Három pontra a dobogótól U19-es csapatunk

A június első hetében befejeződött U19-es labdarúgó bajnokságban az ötödik helyen végzett a Besenyi Gábor dirigálta együttesünk. Fiataljaink ezzel megőrizték előkelő pozíciójukat az őszi idény után, s korábbi hátrányukat csökkentve, három pontra felzárkóztak a dobogó legelső fokára fellépő Mezőkövesd mögé.

Bár az első két helyezett tekintélyes előnnyel végzett a mezőny előtt, a dobogó harmadik fokáért nagy küzdelem zajlott a Mezőkövesd, az Újpest és a JFC között. Különösen örömteli, hogy csapatunk kimondottan gólerős játékot produkált az egész szezonban, s a második legtöbb gólt szerezve zárta a pontvadászatot. (Csak zárójelben jegyezzük meg, a kövesdiek az utolsó fordulóban szerzett 9 góljukkal tudtak elénk kerülni.)

Legjobb gólszerzőink: Bóta Márton (20) – ezzel hetedik lett a góllövő-listán -, Borics Levente, Krasniqi Jetmir (16-16), Nagy Szabolcs (9).

A kapott gólok száma miatt sincs okunk a szégyenkezésre, hiszen csak három együttes – a bajnok Cegléd, a második Budai FC és a negyedik Újpest – kapott nálunk kevesebb találatot.