Három meccs, két kapott gól …

Vasárnap a bajnokság negyedik fordulójának mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk a mezőny egyik legszervezettebb, legkiegyensúlyozottabb együttesét, a Füzesgyarmatot fogadja.

A Békés megyei alakulat sikeresen együtt tartotta tavalyi keretét, ugyanakkor váltás történt a kispadján, a Hajdúszoboszlóra távozott Csillag László vezezetőedző helyét Szabados Tamás vette át. Az új szakvezető két új játékost épített be a kezdőbe: a rutinos Oltean Sergiu Kisvárdán és Kazincbarcikán is meghatározó játékosnak számított, míg a 21 éves Molnár Márkó a MOL Fehérvár II-től érkezett Gyarmatra.

A piros-fehér alakulat 270 perc után még veretlen és nyeretlen, azaz mindhárom találkozóján döntetlenre végzett. Utolsó két összecsapása, a Putnok és a Tiszafüred elleni ráadásul gól nélkül ért véget, azaz miközben védekezése rendkívül stabil, támadójátéka kevésbé hatékony. 

A vasárnap 17.30-kor kezdődő jászberényi bajnoki mérkőzést Valu Tibor vezeti, segítői Benkő Róbert és Molnár László lesznek.

Be the first to comment

Leave a Reply