Győzelemmel folytatjuk a felkészülést

A mai napon 10.00 órától a Jászberényi FC esős időben játszotta le a soron következő felkészülési mérkőzését a BKV Előre csapata ellen.

A vizes pályán nem volt könnyű játszani, de a mérkőzésre kilátogatott szurkolók gólokban gazdag, pörgős mérkőzést láthattak.

A vezetést a Jászberényi FC 41. percben Marcsek Ákos találatával szerezte meg, így a félidő állása 1-0 volt. A második félidőben a BKV Előre csapata is szép támadásokat indított és egy kontrából kiegyenlített. Nem maradt azonban döntetlen a mérkőzés állása, mert a 80. percben Csuzz Martin találatával ismét vezetéshez jutottunk. (2:1). Ezt követően a BKV ismét megszerzett egy középen eladott labdát, és gyors ellentámadást követően kapuba találtak. A lövést az egész meccsen jól védő Menczeles sem tudta hárítani, így lett a mérkőzés állása 2:2. A 88. percben Mile Krisztián került a tizenhatoson belül ígéretes helyzetbe, de a BKV védője csak szabálytalanul tudta szerelni, így a végeredményt Nicsenko Igor büntetőből szerzett találata állította be. (3:2)

A Jászberényi FC kezdő játékosai: Menczeles I., Sorecz Sz., Bojtor L., Lékó G., Páles T., Ludasi M., Heves-Tóth T., Marcsek Á., Tisza K., Kis R., Hamar Á.,

Cserék: László K., Szanyi K., Mile K., Herczeg L., Polák G., Nicsenko I., Csuzz M., Bajor N.,

JFC-“ahol a szabadidő értelmet nyer”