Győrből érkeznek a játékvezetők

A jelek szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottsága is kiemelt figyelemmel követi a szombati bajnoki mérkőzésünket. A REAC elleni fővárosi rangadóra olyan hármast delegál, melynek tagjai több száz küldésen vannak túl.

A játékvezető a 35 éves Móri Tamás lesz. Idén ősszel az NB III mindhárom csoportjában fújta már a sípot, keleten például a REAC két hazai találkozóján is dirigált. A rákospalotaiak közreműködése mellett 2-1-re kikaptak a Tiszaújvárostól, illetve 1-0-ra legyőzték a Nyírbátor. A statisztika alapján nem tartozik a “kártyás” bírók közé, csak ha nagyon muszáj, akkor mutatja fel a sárga, illetve a piros lapot.

Első számú segítője Hofbauer Roland lesz, aki a harmadosztályú meccsek mellett ősszel öt NB II-es meccsen – például a Zalaegerszeg-Békéscsaba rangadón – is lengetett. Keleten a kis-MTK, illetve az RKSK meccsein segédkezett, mindkét alkalommal (0-1 a Monor ellen, és 2-3 a kis-Loki ellen) vereséget szenvedett a hazai gárda. (Ezen statisztikai formáját átmenthetné most szombatra is.)

A kettes számú asszisztensnek Makkosné Petz Brigittát jelölte a JB. A rutinos partbíró az elmúlt hetekben három NB II-es összecsapáson működött közre, míg a harmadik vonalban két keleti meccsen tevékenykedett: a REAC nyert, míg a RKSK kikapott.

Csapatunk szombati bajnoki mérkőzése 13 órakor kezdődik Rákospalotán.