Így kell ezt csinálni: Gyöngyösi AK-Jászberényi FC 0-4 (0-1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának második fordulójában Gyöngyösön, az egykori szövetségi kapitány, Csank János dirigálta hazai együttes ellen lépett pályára csapatunk.

Gyöngyös-Jászberényi FC 0-4 (0-1)

Gyöngyös, 200 néző, vezette: Kovács Imre (Kovács Brankó, Sinkovicz Dániel)

Gyöngyös: Halasi – Fekete B., Csornij, Fehér I., Molnár E., Laurinyecz (Botos, 85.), Horváth M. (Pilinyi, 17.), Lizák (Dávid, 76.), Tarnai, Niedermüller, Gergely. Edző: Csank János.

Jászberény: Menczeles – Szemere, Szanyi, Ilkovics, Fejes – Bálint A. (Győrfi, 85.), Sándor I., Szőllősi – Herczeg (Ludasi, 62.), Farkas J. (Szanku, 79.), Svedyuk. Edző: Arany László.

29. perc: Ilkovics indította Fejest a bal oldalon, aki az alapvonal közeléből középre kanyarította a labdát, Svedyuk pedig hat méterről a hálóba fejelt, 0-1.

48. perc: Szőllősi átadásával Farkas fordult le védőjéről, majd 16 méterről a  bal sarokba helyezett, 0-2.

85. perc: Szanku labdát szerzett a gyöngyösi térfél közepén, lefutotta védőjét és 16 méterről a bal sarokba lőtt, 0-3.

90. perc: Fejes indításával Szanku faképnél hagyta a hazai védelmet, s Halasit is kicselezve az üres kapuba gurított, 0-4.

Már az első félidőben is csapatunk irányította a mérkőzést, ám a szünetig csak egyszer sikerült bevennünk vendéglátónk kapuját. A térfélcserét követően aztán már a gólok számában is jobban megmutatkozott fölényünk és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Négy gólunk mellett Szőllősi Ferenc révén még egy kapufát is lőttünk, illetve Svedyjuk és Ludasi lábában is benne maradt egy, egy gól.