Gresó-tanácsokkal az Eger ellen

A hét végén az őszi idény utolsó bajnoki fordulóját rendezik a harmadosztályban – tavaszról két előre hozott mérkőzésre is sor kerül idén -, csapatunk az Eger vendége lesz.

Múlt vasárnap sikerült lezárni négy meccses nyeretlenségi sorozatunkat és az ESMTK elleni rangadón begyűjtöttük a három pontot. Ezzel nem csak leszakítottuk riválisunkat magunkról, de sikerült a lépést tartani a három dobogós gárdával.

A fővárosiak elleni győzelemnek akkor lesz igazán értéke, ha a tizenötödik fordulóban sikerrel vesszük az egriek által támasztott akadályt. Nem lesz egyszerű, hiszen a középmezőny hátsó fertálya szinte egybe olvadt a hátsó régióval, azaz a kilencedik helyezettől lefelé valamennyi együttes a kieső zónából menekülne. Az Eger pedig éppen a kilencedik helyen tanyázik …

Mióta a Heves megyei alakulat edzőt cserélt, kiegyensúlyozottabb lett szereplése, mi több, még bravúrra is futotta erejéből. Legutóbb például a dobogóra pályázó Tiszaújváros otthonából vitte haza a három pontot. Ha valaki ismeri a piros-kék együttest Jászberényben, az Gresó Mátyás, akit a nyáron éppen hétvégi vendéglátónktól igazoltunk. Minden bizonnyal megosztja tapasztalatait Német Gyula vezetőedzővel, és sikerül kidolgozni egy olyan taktikát, mely pontokban kamatozik.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés 13 órakor kezdődik az egri stadionban.