Gresó gólját hetekig mutogathatnák

A hét végi, DEAC elleni 3-1-es győzelmünkből nyáron érkezett szélsőnk, Gresó Mátyás két góllal vette ki részét. Első debreceni gólját hetekig mutogathatnák a sporttévék összefoglalóiban, ha mindez nem egy harmadosztályú meccsen történik.

A találkozó tizedik percében Szöllősi Ferenc nem csak észrevette, hogy Gresó remekül indul meg a debreceni védők között, hanem mesteri mozdulattal elé is emelte a labdát. Szélsőnk viszont még a feladó átadásánál is parádésabb megoldást választott, hogy bevegye a hazaiak kapuját. Az elé hulló labdát majd harminc méterről, a levegőből rúgta el, mely átszállt Szabados kapus felett és akadálytalanul landolt a hálóban.

Az már csak hab a tortán, hogy Gresó Mátyás a mérkőzés 58. percében megduplázta önmaga és egyben csapatunk góljainak számát is, eldöntve ezzel tulajdonképpen a három pont sorsát.

Hogy nyáron klub-, és szakvezetőink jó érzékkel választották ki az új szerzeményeket bizonyítja, hogy a nyolc forduló alatt elért 19 gólunkból a Nyírbátorból érkezett Pálinkás Gergő, valamint az Egerből igazolt Gresó Mátyás 10 góllal vette ki részét. Remélhetően a folytatásban sem állnak le a gólok termelésével, s akkor szép ősz várhat szurkolóinkra.