Góllal meghálált bizalom …

Mikor néhány héttel ezelőtt vezetőedzőnk úgy nyilatkozott, hogy sokat vár fiataljaitól, jó néhányan megmosolyogták, mondván mondandója nem több, mint kincstári optimizmus. Ehhez képest …

… ehhez képest a legutóbbi bajnoki fordulóban a kezdőcsapatban először helyet kapó, 17(!) esztendős Balogh Bálint azonnal góllal tette le névjegyét.

“49. perc: Süttő bal oldali beadását a hazaiak kapusa csak kiütni tudta, Balogh pedig 5 méterről, becsúszva a hálóba kotorta a labdát, 2-2.” – áll a mérkőzés tudósításában.

A Gödöllőn, majd Nyíregyházán nevelkedő, az elmúlt évet a BLASZ másodosztályban szereplő Pénzügyőr II-nél töltő Balogh Bálint mind a négy idei bajnoki találkozón bizalmat kapott Német Gyulától. A Füzesgyarmat ellen 6 perccel esett át a tűzkeresztségen, Gyöngyösön már 25, a DVTK II ellen 27 percet kapott, s most a kis-Loki ellen először lehetett ott a társak között a kezdő sípszótól. Ugyan a hajrában friss erőként érkezett a helyére a 20 éves Győrfi Benedek, a 72 pályán töltött perce felejthetetlenre sikeredett. Egyenlítő góljával döntő érdemeket szerzett abban, hogy csapatunk ponttal a tarsolyában tért haza a Nagyerdei-stadionból.