Gólerős támadósor, sziklaszilárd védelem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasárnap a tizenkilencedik forduló összecsapásaival folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság a Keleti csoport csapatai számára. Együttesünk hazai környezetben a Füzesgyarmat gárdáját látja vendégül. A 15 órakor kezdődő találkozót – melyet ingyen tekinthetnek meg nézőink – Ducsai József vezeti, segítői Baghy Csaba és Kovács Gábor lesznek.

Idei mindkét mérkőzését megnyerte csapatunk, azaz jó sorozatban van, ennek ellenére cseppet sem számíthat könnyű kilencven percre. Egyrészt a gyarmatiak is jó passzban vannak – utoljára 2018. november negyedikén szenvedtek vereséget -, másrészt az egyik legjobban védekező gárdaként tartják nyilván a Keleti csoportban. Úgy állnak az ötödik helyen, hogy majd fele annyi gólt kaptak (12), mint csapatunk (21). Csupán a listavezető ESMTK mondhatja el magáról, hogy kevesebbszer zörgették meg hálóját (11), mint vasárnapi vendégünknek. A füzesgyarmatiak leggólveszélyesebb támadója a nem is olyan régen még általunk is csábított Székely Dávid (7), illetve a korábban a magasabb osztályban is megfordult Pölöskei Péter (6).

Kimondottan izgalmas, taktikus kilencven percre van kilátás vasárnap, melyen kiderül, hogy a legeredményesebb támadósor vagy a legstabilabb védelem képes megoldhatatlan feladat elé állítani ellenfelét.