Gól nélkül még a pontszerzés is nehéz

Sajnos nem úgy sikerültek az elmúlt meccseink az elmúlt hetekben, ahogy azt valamennyien szerettük volna. Hiába volt rendben a mezőnyjátékunk, hiába érdemeltünk volna több pontot az összecsapásokon, valahogy nem jött össze …

Valamit sürgősen ki kell találnunk, mert az előre játékunk nagyon halovány – értékelt a Monoron elszenvedett 2-0-ás vereséget követően vezetőedzőnk, Arany László. – Nem véletlen, hogy a 16 csapatot felvonultató mezőnyben (a Tiszafüreddel és a Tiszaújvárossal holtversenyben) a legkevesebb, mindössze kilenc gólt szereztük. Márpedig gól nélkül nem lehet nyerni, de időnkén még pontot szerezni sem.

Azt tudtuk, hogy a listavezető otthonában nem vár ránk könnyű összecsapás …

… de így sem kellett volna vereséget szenvednünk. Tény, talán egyetlen komolyabb lehetőségünk volt, s a találkozót a hazaiak irányították, ám két könnyen elkerülhető, egyéni hiba után gólt kaptunk az első félidőben, és ezzel el is dőlt a három pont sorsa. A szünet után már kevésbé erőltette a támadást a Monor, helyzete is kevesebb akadt, ám nem tudtuk kihasználni, hogy hátrébb vonta állásait.

Bár helyezésünket megőriztük, a mezőny hátsó része nagyon ránk jött a táblázaton.

Tisztában vagyunk vele, a kis-MTK ellen mindenképpen nyernünk kell a hét végén. A győzelemhez viszont gólt, gólokat kell szereznünk!

Csapatunk vasárnap 15 órakor fogadja az MTK II együttesét.