Gelei Károly a JFC új vezetőedzője

A hétfői nappal munkába állt egyesületünknél Gelei Károly, a felnőtt csapat új vezetőedzője. Az első edzést az új mester kedden délelőtt tartja.

Gelei Károly egykori kiváló válogatott kapus játékos pályafutását Csepelen kezdte, majd hazánkban megfordult a Budapesti Honvéd, a Vác, a Pécs, a Szolnok és a Tatabánya színeiben is. Emellett a 90-es évek elején négy évig Belgiumban légióskodott. Edzői pályafutása során többek között tevékenykedett a Budafok NB II-es csapatánál is, legutóbb pedig a BKV Előre szakmai igazgatójaként tevékenykedett, mielőtt megegyezett volna csapatunkkal. FIFA mérkőzésszervezőként pedig mai napig jelentős kluboknak szervez edzőtáborokat, gálamérkőzéseket. Közismert, hogy a DIGI TV állandó szakértőjeként a televíziós közvetítések során rendszeresen elemzi az UEFA Európa Liga és az angol Premier League mérkőzéseit.

Az idény végéig a vezetőedző munkáját a Besenyi Gábor – Ulvicki Mihály kettős segíti, akik az átmeneti időszakban eredményes munkát végeztek a felnőtt csapattal.

SONY DSC

Hajrá JFC!

JFC-“ahol a szabadidő értelmet nyer”