Fortuna nem állt mellénk …

Nem lehet azt állítani, hogy Fortuna kegyeibe fogadta volna csapatunkat a tavaszi idény során. És most nem is kimondottan a bajnoki meccsen látottakra gondolunk, hanem azokra a „külső körülményekre”, melyek befolyásolták egész idényünket.

Kálváriánk a januári felkészülés során kezdődött, mikor a két, meghatározó játékosnak télen igazolt új fiú, Birtalan János és Lakatos Béla súlyos térdsérülést szenvedett. Folytatódott azzal, hogy a novemberben kézműtéten átesett Menczeles Iván keze az orvosi beavatkozás ellenére sem javult és még az is elképzelhető, hogy újra műtőasztalra kell feküdnie. A villámigazolással érkezett kapus, Fülöp Gergőnek a sportkarrierje is kettétört egy alattomos betegség miatt. A tavasszal remek formában, gólerősen futballozó Ludasi Martin a legrosszabbkor, a rangadók előtt esett ki egy durva belépő miatt, majd a Szolnok ellen Miski Zoltán szenvedett a karján izomsérülést, s már a Tiszaújváros ellen sem tudta vállalni a játékot. Előreláthatólag 3 hetes kényszerpihenő vár rá.

Ha ehhez még hozzávesszük, hogy sárga lapos eltiltások miatt Hevesi-Tóth Tamás, Süttő Attila, Sándor István, Farkas János és Ilkovics Miklós is hagyott ki meccset, valósággal csoda számba megy, hogy heteken keresztül bombaformában teljesítettünk.

Most, hogy sérültjeink egy része visszatért, jó lenne visszatalálni a korábbi útra és újra megérezni a győzelem ízét.

Akár már most hét végén, a kis-DVTK ellen …