Folytatni kell a sormintát

A huszonhetedik forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság a hét végén. Csapatunk vasárnap délelőtt, idegenben lép pályára.

Lassan már fellélegezhetnek szurkolóink (és játékosaink is), ha csapatunk vendégségbe utazik. Míg hazai környezetben idén képtelenek vagyunk meccset nyerni, idegenből rendre bravúros teljesítménnyel kirukkolva haza hozzuk mind a három pontot. Reményeink szerint ez a sorminta most vasárnap is folytatódik. Mile Krisztiánék matiné összecsapáson, a sereghajtó Újpest II vendégei lesznek a hét utolsó napján. Bár a lila-fehér fakó igen gyenge teljesítményt nyújt a 2016/17-es bajnokságban, sorozatos vereségeik mellett mindössze egyszer végeztek döntetlenre (Debercen II.), és egyszer nyertek (Hajdúböszörmény), mindig az ilyen kötelező győzelmek a legnehezebbek. Egyetlen pillanatra sem szabad lebecsülni az újpesti fiatalokat, akik csapatuk eredményein túl, saját érdekeiket is szemet előtt tartva futballozhatnak, hiszen az ilyen meccseken hívhatják fel magukra a szakemberek figyelmét.

A vasárnapi bajnoki találkozó 11 órakor kezdődik, a mérkőzést Antal Péter vezeti, segítői Szvetnyik Bence és Sebestyén László lesznek.