Fölényes győzelem Rákospalotán – Páles Tamás

Villanyfényben,  jól előkészített pályán játszottuk szombaton tizennegyedik mérkőzésünket, amelyen a forduló koradélutáni eredményeinek ismeretében égetően nagy szükségünk volt a három pont megszerzésére.  Az előző fordulóbeli szabadnap miatt két hetet készülhetett csapatunk a bentmaradásért küzdő REAC elleni mérkőzésre. Hiányzott a JFC-ből az eltiltott Gulyás László, valamint a kisebb sérüléssel bajlódó Kiss Károly és a héten megműtött Szilágyi Norbert. A kezdőben öt berényi nevelésű fiatal kapott helyet és visszatért a cigándi mérkőzést sárga lapok miatt kihagyó csapatkapitány, Mile. Így Igor Nicsenko a Miski – Szanyi, Mile, Páles, Litkei – Bálint, Ulvicki, Tisza, Dancsa – Ludasi, Nyicsenko tizenegynek szavazott bizalmat.
Már a találkozó eleje azt mutatta, hogy a szünet alatt rendeztük a sorokat, magabiztosan és gólratörően játszottunk. Pár kimaradt lehetőség után a 29. percben az Ulvicki által keresztbe fejelt labdát Nyicsenko pár lépésről az üres kapuba passzolta, 0-1.
A gól után sem változott a játék képe és Mile szép megmozdulásával, meg némi szerencsével kettőre növelte előnyünket a 41. percben, 0-2.
Szünet után tovább tudta folytatni jó játékát a Jászberény, aminek az  58. percben Ludasi előkészítésével újabb Nyicsenko gól lett az eredménye,  0-3.  Ezután már felszabadultan játszhattunk és néhány kimondottan tetszetős akciót is bemutattunk,  mint például a negyedik gól esetében is,  amikor Bálint a kint helyezkedő hazai kapus felett rúgta a hálóba a labdát, 67. perc 0-4.
Ezután rövid idő alatt két sárga lapot is összeszedett a Reacos Pfister, az emberelőnyt pedig az utolsó percben góllal használtuk ki, amikor Ludasi távolról megeresztett, erős lövését védte be az ellenfél hálóőre, 0-5.
Összességében magabiztos, összeszedett játékkal fontos győzelmet arattunk a fővárosban.

 

Hajrá JFC!

JFC-“ahol a szabadidő értelmet nyer”