Fiatalokkal érkezhet a kis-Diósgyőr

A huszonhetedik forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság a hét végén. Szombaton öt, vasárnap két mérkőzést rendeznek a Keleti csoportban. Csapatunk a hét utolsó napján, ismét hazai környezetben – ideiglenes otthonunkban, Gyöngyösön – lép pályára.

Arany László vezetőedző fiai az NB I-ben kiesés elől menekülő Diósgyőr második számú együttesét fogadják. Mivel a borsodiak minden energiájukkal élvonalbeli tagságuk megőrzésére koncentrálnak, vélhetően nem lesz az első keretből “visszajátszó” futballistájuk a vasárnapi összecsapáson. Mindez azt is jelentheti, hogy akárcsak két hete a kis-MTK ellen, ezúttal is egy fiatalokból álló, bizonyítani vágyó alakulat vár együttesünkre.

A piros-fehérek utolsó öt meccsükből hármat megnyertek, a bajnok Monor otthonában, nagy csatában vereséget szenvedtek, míg legutóbb az MTK II ellen gól nélküli döntetlenre végeztek. Az együttes összesen 36 gólt szerzett a Keleti csoportban, ám abból 21 a Makrai Gábor, Bacsa Patrik, Szarka Ákos trió nevéhez fűződik, akik egy hete már az NB I-es keret bajnokiján voltak érdekeltek … Közülük talán utóbbi szereplésére van esély a harmadosztályú bajnokin.

A vasárnap 17 órakor, Gyöngyösön kezdődő találkozót Bálint Attila vezeti, segítői Zahorecz Roland és Belicza Bence lesznek.