Fiatal játékvezetői csapat dirigál a hétvégén

A Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottsága kijelölte a hét végi NB III-as bajnoki fordulóban közreműködő  dirigenseket, illetve asszisztenseket. Ezek szerint a szombati, Jászberényi FC-Hatvan összecsapásra kimondottan fiatal játékvezetői csapat érkezik.

Somogyból érkezik a 27 éves Bana Gergely, akit saját régiójában tavaly megválasztottak az év legjobb játékvezetőjének. Nem véletlen, hogy a 2016-17-es szezonban már a harmadosztályban működik. Eddig tíz küldése volt az ősszel, ebből kilencszer Nyugaton, illetve Középen dirigált. Mivel az Újpest II-BKV Előre meccs az eredeti időpontban elmaradt, most debütál majd a Keleti csoportban. Határozott játékvezető, aki szükség esetén bátran nyúl a sárga lapos figyelmeztetésekhez.

Első számú asszisztense Fejér megyéből érkezik. Zorinácz Ádám 26 éves, ám már két esztendeje a harmadosztályban lenget. Ősszel többször is kapott keleti megbízatást, míg legutóbb a Budafok-Hódmezővásárhely rangadón segítette a játékvezetőt.

A budapesti Kovács Brankó (28 éves) nem ismeretlen számunkra, ősszel ő volt az egyik asszisztens a Diósgyőr II ellen 3-1-re megnyert hazai találkozónkon. Ezzel az eredménnyel most is kiegyeznénk …