Fiatal csapattal jön a Hatvan

A hét végén már a tizenkettedik fordulót rendezik a harmadosztályú bajnokságban. Veretlenségét múlt vasárnap elveszítő csapatunk a szomszédvár újonc együttesét, a Hatvan gárdáját fogadja.

Az egykori gólerős  tiszakécskei csatárból lett edző, Török László dirigálta Hatvan hatodik idegenbeli mérkőzésére készül ellenünk. Míg hazai pályán rendre kiegyenlített meccseket vívott és gyűjtögette a pontokat, addig vendégségben négyszer is vereséget szenvedett, s csupán egyszer sikerült meglepetést okoznia. Igaz, azt éppen – az általunk mumusnak tartott – Tiszaújvárosban érte el legutóbbi idegenbeli fellépése alkalmával.

Török László kimondottan fiatal csapatot épít, rutinos játékosa az egykori berényi Bárkányi Arnold kivételével szinte nincs is. Ugyanakkor több 17, 18 éves fiatal is rendszeresen lehetőséget kap, s meccsről meccsre egyre jobb teljesítménnyel hálálják meg a bizalmat. A gárda célja a biztos bent maradás kiharcolása, s fejlődését látva minden bizonnyal nem is lesz idegeskedni valója a szezon végén.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés 13.30-kor kezdődik Jászberényben.