Győzelem Tiszaújvárosban

Hevesi-Tóth Tamást, a győztes gól szerzőjét kérdeztük

Gratulálunk a győztes gólhoz! Ez repítette a csapatot a tabella 3. helyére. Hogy esett a találat? Mesélj egy kicsit a hétvégi mérkőzésről!

Köszönöm szépen! Egy pontrúgást követően sikerült megszereznünk a győztes gólt. Szögletet végezhettünk el az első félidő utolsó percében. Ludasi Martin és Herczeg László remek összjátéka után Martin adta középre a labdát, amit már könnyedén továbbfejeltem a kapuba. Lélektanilag a legjobbkor szereztünk vezetést, mert a középkezdést követően a Tiszaújvárosnak nem maradt ideje támadni. A második játékrészben átvette a hazai csapat az irányítást, több helyzetet is kialakítottak, de rendre mindig volt valaki, aki tudott tisztázni. Dicséret illeti az egész csapatot, mert ez a győzelem igazi CSAPATMUNKA volt.

A 10. fordulóban újabb hazai mérkőzés, mire számítotok? Ha behúzza a csapat, akár a tabella első helyére is kerülhettek.

A hétvégi meccsről annyit mondanék, hogy nem lesz könnyebb, mint az elmúlt fordulók mérkőzései, sőt talán mindig a hazai kötelező a legnehezebb. Az Újpest második csapata jön hozzánk tele tehetséges feltörekvő fiatallal, akik bizonyítani akarnak. Nehéz meccsre számítok, de nekünk hazai pályán csak a győzelem az elfogadható. Remélem, tudjuk folytatni ezt a győzelmi sorozatot.

Hevesi-Tóth Tamás

Hevesi-Tóth Tamás

Hajrá JFC!

JFC-“ahol a szabadidő értelmet nyer”