Felkészülési meccset játszunk Mezőkövesden

Mivel a magyar labdarúgó válogatott vasárnapi világbajnoki selejtezője miatt nem lesz bajnoki forduló az NB I-ben és NB II-ben, a profiligában érdekelt csapatok nagy része igyekszik felkészülési meccset beiktatni a programjába.

Klubunkat ezúttal az élvonalban – újonc létére is remekül – szereplő Mezőkövesd kérte fel egy edzőmeccsre. Szerdán tehát a borsodi klub stadionjában lép pályára csapatunk.

A felkészülési találkozó nem csak a házigazdáknak jön kapóra, hanem nekünk is, hiszen így lehetőséget adhatok azoknak a játékosaimnak is, akik a bajnoki összecsapásokon kevesebb szerephez jutottak – vélekedett a holnapi programról vezetőedzőnk, Gelei Károly. – Az eredmény ezúttal másodlagos, most elsősorban arra leszek kíváncsi, ki, mennyire tudja felszívni, mennyire tudja odatenni magát egy jobb ellenféllel szemben.

A közelmúltban már játszottunk egy felkészülési meccset az egykori szövetségi kapitány, Pintér Attila dirigálta borsodi alakulattal. Akkor éppen ellenünk mutatkozott be a kék-sárgák új szerzeménye, Diallo, s két góllal vette ki részét csapata 4-0-ás győzelméből.

A holnapi találkozó 18 órakor kezdődik a mezőkövesdi stadionban.