Fejes felépült, visszatérhet a csapatba

Vasárnap 14.30-kor, a kilencedik forduló összecsapásaival folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk a Putnok gárdáját fogadja gyöngyösi albérletében, az összecsapást Sipos Tamás vezeti, segítői Molnár István és Tőkés Róbert lesznek.

  • A heti edzésmunka alapján úgy láttam a játékosokon, túl tették magukat a múlt vasárnapi vereségen – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Arany László. – A Putnok ellen mindenképpen be kell gyűjtenünk a három pontot, s ezt tudják a srácok is. Nem lesz egyszerű, hiszen egy, a focit kimondottan játszó gárda a borsodi alakulat. Talán annyiban leszünk könnyebb helyzetben, hogy ezúttal már számíthatok Fejes Jánosra. Ugyanakkor Ilkovics Miklós még mindig érzi a lábát, az ő játéka kérdéses.

A Koszta Péter dirigálta Putnok évek óta meghatározó tagja a Keleti csoport mezőnyének. Jelenleg úgy áll a nyolcadik helyen, hogy mindössze három ponttal gyűjtött kevesebbet nálunk.Utolsó négy meccséből hármat megnyert, 11 gólt rúgott, miközben csak négyet kapott. Keretében több olyan játékos is található, aki éveket töltött az NB II-ben, illetve az élvonalbeli Diósgyőrben nevelkedett. A tavalyi szezonban egyszer sem sikerült legyőznünk a Putnokot, hazai pályán 1-1-es döntetlenre végeztünk, míg idegenben 2-1-es vereséget szenvedtünk.

Most elérkezett a visszavágás ideje!