Farkasként megyünk Bárányosékhoz

A hét végén a harmincegyedik forduló mérkőzéseit rendezik a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunkra a múlt heti, rangadón aratott győzelem után újabb nehéz erőpróba vár, a negyedik helyre pályázó Rákosmente vendége lesz szombaton délután.

Kis áthallással mondhatnánk, farkasként utazunk Bárányosékhoz, utalva a hazaiak egykori válogatott játékosára, Bárányos Zsoltra, illetve arra a tényre, hogy ha a bajnoki cím elérésére már csak matematikai esélyünk is maradt, a második helyre nagyon szeretnénk odaérni. Ehhez viszont bravúrra lesz szükségünk – farkasként kell küzdenünk -, lévén a fővárosiak játékoskerete hemzseg a rutinos, éveket az élvonalban töltő labdarúgótól. A játékmester mellett Balaskó Csaba, Fitos László, Vattai Balázs vagy éppen Simita Gergő neve is ismerősen csenghet a szurkolók előtt, bár minden bizonnyal az aktuális góllövő-listát 28 találattal(!) vezető Kokenszky Norbert számít jelenleg az RKSK legnagyobb értékének. A Rákosmente az elmúlt hetekben, hónapokban a végletek csapatának tűnik: előbb hetet rúgott a REAC-nak, majd nyolcat kapott a kis-Lokitól, legutóbb pedig hatot lőtt a Putnok vendégeként. A listavezető után az RKSK a leggólerősebb csapat a Keleti csoportban, de csak öt gárda kapott nála több gólt.

Ami a mi csapatunkat illeti: Nyárasdi Zsombor, László Krisztián és Tisza Kálmán is letöltötte eltiltását, így ismét a szakvezetők rendelkezésére állnak, ellenben sérültjeink állapota nem sokat javult, így ezúttal is több hiányzót kell pótolnunk.

A szombati összecsapás 17.30-kor kezdődik a Rojik Sporttelepen, az összecsapást Kovács Gábor Péter vezeti, segítői Csóra Szabolcs és Schweighardt Dániel lesznek.