Ezt várom a fordulótól: Szőllősi Ferenc

A múlt héten tippjátékot indítottunk a Keleti csoport aktuális bajnoki fordulóinak mérkőzéseivel. Elsőként klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos tippelt és 11 pontot ért el. Két mérkőzésnek – a Tiszakécske-Jászberény 1-2, és az SBTC-Hatvan 1-1 – a számszerű eredményét telibe trafálta (5-5 pont járt érte) és ráérzett a DVSC II kisvárdai győzelmére is, ám az általa tippelt 1-2 helyett 1-3 lett a végeredmény, s ez 1 pontot hozott a konyhára.

  • Már most látatlanban elfogadom, hogy kevesebb találatom legyen, mint az elnök úrnak, csak a saját meccsünk eredményét vagy legalább győzelmüket tippeljem meg helyesen – kezdte a “totózást” e heti játékosunk, csapatunk kapitánya, Szőllősi Ferenc.

Jászberényi FC-Balassagyarmat 2-0

A vasárnapi kécskei győzelmünknek akkor lesz igazán értéke, ha hazai pályán is begyűjtjük a három pontot. Nem lesz egyszerű, mert erős kerettel rendelkezik a nógrádi gárda, de bízom csapatunkban.

Sajóbábony-Eger 1-2

Jobb csapat az Eger, mely komoly terveket szövöget. Ha meg akarja valósítani álmait, nem hibázhat.

Tiszaújváros-Kisvárda II 1-1

Mindkét csapattal játszottunk már, így testközelből van tapasztalatom róluk. Két masszív alakulat, mely mezőnyben jól futballozik, ám egyelőre hiányzik belőlük a kapu előtti határozottság.

DVTK II-Tiszakécske 0-2

Hiába a diósgyőriek vasárnapi, ceglédi bravúrja, a Tiszakécske nem téveszthet ismét lépést, ha komolyan gondolja a feljutás kiharcolását.

Gyöngyös-Tiszafüred 1-1

Kezd összeállni a hazai gárda, s bár első győzelme továbbra is várat magára, pontot szerez a Füred ellen.

Füzesgyarmat-SBTC 2-1

Otthon egyértelműen a gyarmatiak az esélyesek, és nem is borítják fel a papírformát.

Hatvan-Mezőkövesd 2-0

Bár a mezőny hátsó felében tanyázik a Hatvan, mezőnyben jó focit játszik és hát kit verjen meg, ha nem a pont nélküli sereghajtót …

Tállya-BVSC 0-1

Nem ismerem a fővárosi alakulat játékát, csak rutinos futballistáit, s ez alapján úgy gondolom, hogy idegenben is begyűjtik a három pontot.

Putnok-Sényő 2-2

Nagy csatát vív majd a két egyforma képességű együttes, és nem is bírnak egymással.

DVSC II-Cegléd 1-0

A vendégek meglepő és súlyos pofonba szaladtak bele vasárnap és ebből szerdára nem is tudnak felállni.

A bajnokság következő, hetedik fordulójának mérkőzésére Pikó Attila technikai vezetőtől kérünk tippeket.